Arkiver
7486 7900 – mail@dancoat.com

Efter metallisering kan konstruktionen påføres maling, som igen øger korrosionsbeskyttelsen. Vådfilmsmalingen kan vælges udfra ønskede farvekoder, krævede korrosions-kategorier, og i henhold til f.eks. ISO 12944-5, Norsok M-501 eller TS-34.

Der findes utallige løsninger for overfladebehandling af jernkonstruktioner, men næsten ens for alle er dog følgende tre arbejdsgange: Slibning/sandblæsning, påføring af grunder, og afslutningsvis påføring af toplak.

Før malingen påføres, er det vigtigt, at slibe stålkonstruktionens over-flade for eventuelle ujævnheder. En grundig forbehandling er afgørende for det endelige resultat. Af kvalitetshensyn udføres malingen i et fysisk miljø, hvor klimaet kontrolleres løbende, da parametre som dugpunkt, temperatur m.m. har stor indflydelse på et godt resultat.

I samarbejde med vores leverandører af malingsprodukter og vores egen frosioinspektør, udarbejder vi det bedste forslag til hvert enkelt projekt.

Maling – en tillidssag – Øjet kan ikke se, hvad der skjuler sig under det øverste lag maling. Kun tiden vil afsløre, om arbejdet er udført korrekt. Hos DanCoat udfører vi kvalitets-arbejde, som kan holder i mange år.

Overfladebehandling er en tillidssag, og det er vores målsætning at være tilliden værdig!

Tilbage til produktion