7486 7900 – mail@dancoat.com

Facaderenovering

Facaderenovering

Facaderenovering

Med vores ude anlæg kommer vi ud til kunden og udfører overfladebehandling og Facaderenovering.
Vi udfører reparationer og totalentrepriser hele uanset årstid og miljøforhold, både nationalt og internationalt.Det kræver specialister og specialudstyr når overfladebehandling skal udføres på en eksisterende konstruktion.
Dancoat tilbyder projektstyring af hele forløbet med stor fleksibilitet og planlægning på forhånd.Dette sikre at alle standarder overholdes og at vi kan levere den bedste kvalitet.

Alle facader kommer med alderen til at se gamle og nedslidte ud, hvis ikke de bliver vedligeholdt, med renovering af facader sikrer du længst mulig levetid og spare derved penge. En renoveret facade kan også hjælpe med at holde prisen.

Der kræves en dyb forståelse for bygningen og dens omgivelser når der udføres facaderenovering.

Bygningens ansigt er trods alt det der er tale om. Modstandsdygtighed mod vejr, vind og slitage er vigtigt, der skal arbejdes med de rigtige materialer og forsvarlige løsninger. Dette giver en langtidsholdbar renovering af facaderne.

Dancoat er med på opgaven fra start til slut.
Vi udfører løbende kontrol og service på vores udstyr, hvorved vi altid har en funktionel udstyrspark til rådighed.
Dermed udgår vi tidsspilde og stop under udførelse af opgaver.

Huse og facader

Med miljørigtig sandblæsning fjerner man alle rester af maling, skidt, kalk og løs puds, så det nye lag cement får et godt og bindende underlag. Såfremt man undlader at sandblæse, kan man risikere at kalk eller cementen i løbet af få år begynder at falde af på grund af manglende vedhæftning.

En facaderenovering sikrer holdbarheden på din bolig, forbedrer det kosmetiske udseende, holder på varmen og forøger værdien af din bolig.

 

Dancoat har fået udviklet en App hvor man kan få et tilbud på facade renovering.
Appen er udviklet af Trisect Development og kan hentes via nedenstående links.
Facaderenovering på iPhone Facaderenovering på Android
Tilbage til forsiden