7486 7900 – mail@dancoat.com

Dancoat syddanmarks største overfladebehandler.

Dancoat syddanmarks største overfladebehandler

DanCoat har specialiseret sig i rensning og korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner i alle korrosionsklasser. For at kunne tilbyde den rette overfladebehandling, er det nødvendigt at kende funktionskravene til det aktuelle projekt.

Vi har specialiseret os i rådgivning inden for dette område. I tæt samarbejde med vores kunder og leverandører af malingsprodukter, udarbejder vi sammen det bedste forslag til hvert enkelt projekt.

Baseret på den nyeste teknologi kan vil tilbyde:

Rådgivning – Tilbud – Overfladebehandling – Opbevaring – Slutdokumentation – Transport – Kvalitetssikring.

DanCoat råder over mere end 8000 m² produktionsareal. Vi håndterer emner op til 60 tons i vore haller, som har følgende mål (længde x bredde x højde):

Sandblæsning: 19 x 10 x 5,5 meter

Metallisering: 19 x 10 x 5,5 meter

Malerhaller: 20 x 10 x 5,5 meter

Den interne transport klares ved hjælp af 6 trucks med løftekapacitet fra 3,5 til 50 tons.

Derudover har vi en CIR Ovn så vi kan nedsætte tørretiden for emner mellem 60 og 80%.

Firmaet sand-/stålblæser, metalliserer og maler alt lige fra store stålkonstruktioner, tanke og siloer til smådele. Kvalitet er i højsædet, og der kan udarbejdes rapporter med kvalificeret måleudstyr, som ofte er et krav fra kunderne.

Ud over produktionsfaciliteter, råder virksomheden over et mobilt anlæg, som gør firmaet i stand til at udfører arbejde overalt i Danmark. Endvidere sandblæser vi huse / facader, samt udlægger epoxy på industrigulve.

Nogle af virksomhedens målsætninger er at yde en god service og at have en hurtig leveringstid. Der sættes stor ære i at udføre det lovede stykke arbejde til tiden, og altid at aflevere dette i den ønskede kvalitet. Vi følger kvalitets- og miljøledelsessystem EN ISO 9001:2008 og EN ISO 14001:2002.

Vi har et smedeværksted hvor vores smede er EWE certificeret og vi tilbyder at udføre smedearbejde.

Dancoat syddanmarks største overfladebehandler.

Dancoat er blevet ISO certificeret i ISO 9001 og ISO 14001.

QHSE Politik