Arkiver
7486 7900 – mail@dancoat.com

Når man bruger overfladebehandling med glasblæsning efterlades overfladen pæn, ensartet med silkemat overflade. Misfarvninger fra svejsning og andre bearbejdningsprocesser neutraliseres.

Hvis man bruger sand, er kornene skarpkantede hvorimod glas kornene er kugleformede uden skarpe kanter. Glas virker ikke slibende men fjerne i stedet for alle urenheder.

Når man blæser med glasperler af høj kvalitet belaster man ikke miljøet, der er ingen forurening. Desuden indeholder de ikke giftige stoffer, de er kemisk uvirksomme, hvorved de ikke i sig selv er sundhedsskadelige.

Overfladebehandling med glasblæsning
  • Rengøring på snavsede overflader fjerner alle urenheder, så overfladen bliver fuldstændig ren.
  • Polering med glasblæsning polere overflader til en ensartet og fin overflade.
  • Mattering opnås ved at bruge større glaskugler under polering.
  • Afgratning fjerner alle grater på bearbejdede overflader.
  • Peening er en metode som får overfladen til at fremstå med mange kugleprægninger.

Fordele ved glasblæsning

Det er som sagt glasperler der bruges når man overfladebehandler med glasblæsning. Hvorved man opnår den smukke og eftertragtede overflade. Glasblæsning fjerne desuden alle urenheder som giver et flot resultat og gør at overfladen er mere modtagelig for andre efterfølgende behandlinger.

​Glasperler er modsat sandkor meget mere blide, de fjerne kun urenheder og sliber ikke overfladen. Hvis man på stål gerne vil have slibespor, ridser og afmærkninger er glasblæsning den ideelle løsning.

Glasblæsning er en optimal løsning hvis man gerne vil puste nyt liv i sine gamle ting og få dem til at fremstå som helt nye. Resultatet er næsten bedre end da tingene var nye.

Hos Dancoat bruger vi altid glaskugler af den bedste kvalitet og vi bestræber os altid på at opnå det allerbedste resultat. Ring til os får at få et tilbud eller bare mere information om glasblæsning, vi står altid klar ved telefonen.

Vores mål er altid at give kunden den bedste løsning, kundetilfredshed betyder meget for os.

Tilbage til produktion