Arkiver
7486 7900 – mail@dancoat.com

Offshore overfladebehandling

offshore overfladebehandling

Offshore overfladebehandling

Når metalliske dele bruges offshore er både vind og vejr en stor faktor til hvor meget disse dele påvirkes korrosionsmæssig. Disse dele vil med årene forringes og derfor er overfladebehandling en vigtig faktor i vedligeholdelsen og den videre brug af disse dele.

Når man udføre offshore overfladebehandling stilles der store krav til sikkerhed og til arbejdsmiljøet. Da miljøet på havet er både hård og udfordrende for materiellet. Til overfladebehandling på offshore har Dancoat professionel uddannet personale som kan varetage disse opgaver lige som vi har det udstyr som der skal til for at udføre professionel overfladebehandling til fordel for kunden.

De forhold der er i Nordsøen er hårde ved alle installationer, både offshore og onshore. Med Dancoat’s overfladebehandling beskyttes disse installationer så de kan holde til de barske forhold de udsættes for. De beskyttes godt i flere år frem.

Alle opgaver udføres professionelt lige fra den måde der afrenses, der metalliseres, hvilke male produkter der bruges, måden malingen påføres, kontrol af overfladebehandlingen og fjernelse af affald.
Til inspektion bruger Dancoat dygtig uddannede Frosio inspektører. Alle vores Frosio inspektører har en opdateret uddannelse.
Inspektionen udføres med professionelt udstyr som altid er kalibreret iflg. ISO 9001 og udføres med metoder til bestemmelse af kvalitet og tilstand af overfladebehandlingen, herunder sandblæsning. metallisering og coating.

Vi tilbyder også en tilstands vurdering af overfladebeskyttelse og vurdering af korrosionstilstanden på konstruktioner som er ældre. Ud fra vores vurderinger kan vi udvikle strategier og anvisninger for udførelse af vedligehold.

Dancoat leverer overfladebehandling, der holder.
Vi har specialiseret os i alle dele af den komplicerede proces, der kendetegner et smukt og holdbart slutresultat:

  • Modtage kontrol
  • Afrensning (fx stålgrit, slagge eller sand)
  • Mindre svejse- og smedeopgaver udført af certificeret svejsere
  • Coating og eventuel specialbelægninger
  • Løbende kvalitetskontrol
  • Pakning og levering. Også oversøisk.

Mere om offshore (engelsk)

Tilbage til forsiden